5/5/14

Σκίζουν οι εμφανίσεις της Φανής Δρακοπούλου σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Η Φανή Δρακοπούλου μετά από 8 χρόνια στην δισκογραφία κι έχοντας πλέον στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες φέτος αποφάσισε να εμφανιστεί επιλεκτικά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και του Εξωτερικού.


Όπως ανέφερε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στο entertv.gr, αν και υπήρξαν άπειρες προτάσεις στα χρόνια που πέρασαν εκείνη έκρινε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.
«Δεν ήθελα να πάω και να κάνω την λεγόμενη "αρπαχτή" έχοντας μία η δυο επιτυχίες και επίσης δεν ήθελα να παρούσιασω κάτι φθηνό και πρόχειρο στο κοινό. Φέτος είχα την δυνατότητα να φτιάξω την δική μου ορχήστρα και να παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα».


Η λαϊκή τραγουδίστρια φαίνεται πως έπραξε σωστά και αυτό φαίνεται μέσα από το υλικό που συλλέξαμε από τις μέχρι τώρα εμφανήσεις της οι οποίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013 και γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και για τους καιρούς που διανύουμε ακόμη πιο μεγάλη....! Σε κάθε εμφάνιση της αποθεώνεται από το κοινό που δεν σταματά να την χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί της τις επιτυχίες της.

Να σημειώσουμε ότι η Φανή Δρακοπούλου κυκλοφόρησε το πρώτο της Live CD (ηχογράφηση από τις εμφανίσεις της στην "Ιερά Οδό") το οποίο έγινε διπλό πλατινένιο καθώς επίσης και την καινούργια δισκογραφική της δουλειά η οποία έγινε επίσης διπλή πλατίνα με παλίες και πρόσφατες επιτυχίες όπως το τραγούδι "Πως μπορείς" δια χειρός Νίκου Βέρτη και Γιώργου Τσοπάνη, το τραγουδι "Εκκρεμοτητες" των Βασίλη Καρρά και Μιχάλη Τουρατζίδη, "Τα πάνω κάτω" ντούετο με τον Σταμάτη Γονίδη σε στίχους και μουσική από τον ίδιο, "Άσε να χαρείς" με την υπογραφή του Μιχάλη Τουρατζίδη και Ηλία Φιλίππου κι επίσης με τις επιτυχίες "Τι εννοείς", "Άιντε κόσμε", "Θα φανεί", "Ούτε ναι ούτε όχι" από το δίδυμο των επιτυχιών Αργύρη Αράπη και Μιχάλη Τουρατζίδη. 

Προβλέπεται λοιπόν ένα λαμπρό μέλλον για την αγαπημένη μας τραγουδίστρια αφού οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.






Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις μέχρι τώρα εμφανήσεις της Φανής: