24/2/14

Τι κοινό έχουν Γονίδης, Βέρτης, Καρράς και Τσιμιτσέλης;

FANIB77.jpgΜια γυναίκα «ενώνει» μερικούς από τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, και δεν είναι άλλη από τη Φανή Δρακοπούλου, που στο νέο της album, ερμηνεύει τραγούδια που της έχουν γράψει οι ίδιοι!

Η τραγουδίστρια, αυτή την εποχή βρίσκεται στο studio, ερμηνεύοντας τραγούδια δια χειρός Σταμάτη Γονίδη με τον οποίον έχουν ένα ντουέτο-έκπληξη, Νίκου Βέρτη αλλά και Βασίλη Καρρά, ο οποίος της έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Εκκρεμότητες», το οποίο έγινε πρόσφατα και video clip.

FANIB565.jpg
Θα μας πείτε τώρα τι σχέση έχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Ο ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στο νέο video clip της Φανής Δρακοπούλου όπως σας είχαμε ξαναγράψει, φωτογραφίες του οποίου εξασφαλίσαμε πρώτοι από το star.gr και σας τις δείχνουμε!
FANIB635.jpg
Η τραγουδίστρια την οποία χαρακτηρίζουν «ήρεμη δύναμη» στο χώρο του τραγουδιού, αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην «Ιερά Οδό» με το Νότη Σφακιανάκη και τους «Mamacita on Fire», ενώ από τις αξέχαστες συνεργασίεςτης είναι αυτή με τον Γιάννη Πάριο, τον οποίο χαρακτηρίζει«καλλιτεχνικό της πατέρα».
FANIB698.jpg