13/5/13

Για ποια γνωστή τραγουδίστρια μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης κι η Νατάσα Θεοδωρίδου;

fani-drakopoulou-erotimatiko
Νατάσα Θεοδωρίδου και Νότης Σφακιανάκης την αποκαλούν την καλύτερη λαϊκή φωνή της νέας γενιάς. Ποια είναι;

Δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και πιο συγκεκριμένα του δικού της είδους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για κείνη. Τι καλύτερο από το να ακούς όλα αυτά δια στόματος τόσο μεγάλων προσωπικοτήτων;
Με το Νότη Σφακιανάκη συνεργάστηκε τον περασμένο χειμώνα επί πέντε μήνες και μαζί μετέτρεψαν την “Ιερά Οδό” σε ένα από τα πιο ασφυκτικά γεμάτα στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Εκείνος την τελευταία βραδιά, στην τελευταία τους παράσταση μίλησε για κείνη λέγοντας:
“Εκτός από μια πολύ καλή τραγουδίστρια, πρόκειται και για έναν σοβαρό άνθρωπο, μια εξαιρετική συνεργάτιδα. Θα την ακούτε πολύ συχνά τα επόμενα χρόνια.”
Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ρωτήθηκε για το ποια από τις νέες καλλιτέχνιδες έχει ξεχωρίσει για τη φωνή και το ταλέντο της. Η απάντησή της; Φυσικά η τραγουδίστρια στην οποία αναφερόμαστε!
“Μπορεί η φωνές μας κατά πολλούς να έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αλλά όλοι έχουμε κάποιον στον οποίο μοιάζουμε έστω κι άθελα μας. Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και την ξεχωρίζω από τη νέα γενιά”
Και για να μην σας ταλαιπωρούμε άλλο, ο λόγος για…. τη Φανή Δρακοπούλου!
drakopoyloy