16/10/12

Με φόρα...αναμένει την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη...


Είναι σέξι, χαμηλών τόνων και πάνω απο όλα καλή τραγουδίστρια. Η πορεία της είναι με αργά και σταθερά βήματα και αυτό τις δίνει πόντους στον χώρο της δισκογραφίας...

Η Φανή Δρακοπούλου τα δυο τελευταία χρόνια κάνει τα πιο ουσιαστικά της επαγγελματικά βήματα όπως η συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο αλλά και με τον Σταμάτη Γονίδη. Τον Χειμώνα ακολουθεί αλλή μια μεγάλη συνεργασία... αυτή την φορά με τον Νότη Σφακιανάκη στην Ιερά Οδό. Η Φανή έχει ήδη κατακτήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το κοινό της Θεσσαλονίκης όπου ηγείται των σχημάτων με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να μας εκπλήσσει όχι μόνο με τις μεγάλες της συνεργασίες κι εμφανίσεις αλλά και δισκογραφικά όπως με την μεγάλη της επιτυχία “Πως μπορείς“ δια χειρός Νίκου Βέρτη ο οποίος της εμπιστεύτηκε λίγη από την αστερόσκονή του!

Επίσης μεγάλη έκπληξη αποτελεί το νέο της τραγούδι "Όσα θέλεις σ‘αγαπώ“ που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Καρρά και θα ακούσουμε σύντομα στο ραδιόφωνο. Τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη η νέα της δισκογραφική δουλειά με τραγούδια που της εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βέρτης και πολλοί άλλοι. Η δισκογραφική δουλειά θα περιέχει κι ένα ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη.Η Φανή Δρακοπούλου που μας απασχολεί μόνο με την δουλειά της μας εκπλήσσει σαν καλλητέχνης αλλά και με τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.